Σε μια εξαιρετική εκδήλωση με τίτλο « Όλοι μαζί μια αγκαλιά» τα  Κ.Δ.Α.Π.-Μ.Ε.Α Νάουσας γιόρτασαν την Κυριακή 2/12/2018 την  παγκόσμια ημέρα των ατόμων με αναπηρίες, όπου προσκάλεσαν φίλους και υποστηρικτές της προσπάθειας των ατόμων με αναπηρίες να ζήσουν με αξιοπρέπεια, διεκδικώντας όχι μόνο τη χαρά της ζωής, αλλά και όσα δικαιώματα έχουν.

Το σχολείο μας ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους, καθώς πέρσι ανταποκρίθηκε στην προσπάθεια που έκαναν για την απόκτηση ενός καινούριου αναπηρικού αμαξιδίου. Μαθητές και δάσκαλοι  συγκεντρώσαμε όλη τη χρονιά καπάκια και τους τα παραδώσαμε.  Βοηθήσαμε κι εμείς να αποκτήσει μια κοπέλα, η Μαρία, ένα αναπηρικό αμαξίδιο. Γι? αυτή την προσπάθεια, μας τίμησαν με ένα ευχαριστήριο δίπλωμα κι ένα δώρο, μια καρδιά από πηλό,  που την έφτιαξαν στο εργαστήριο τους ως αναμνηστικό τα ίδια τα  παιδιά. Μας έδωσαν μια καρδιά από πηλό, αλλά νομίζω ότι έκλεψαν τη δική μας!

Τα παιδιά και οι δάσκαλοι του σχολείου μας θα συνεχίσουν τον αγώνα για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία και θα βοηθήσουμε και πάλι στην συγκέντρωση των καπακιών για ένα ακόμη αμαξίδιο.

Θα έχουμε για  σύνθημα της νέας μας προσπάθειας το  «Όλοι μαζί μια αγκαλιά ? όλοι μαζί μια καρδιά»!!!

Περισσότερες πληροφορίες για τα  Κ.Δ.Α.Π.-Μ.Ε.Α Νάουσας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://goo.gl/mQSEH2

Όλοι μαζί μια αγκαλιά ? Όλοι μαζί μια καρδιά!