Έπειτα από το Σχολικό Συμβούλιο  στο οποίο  συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κύριος Τριανταφύλλου Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κύριος Τζουβάρας Βασίλειος, τα μέλη του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου, οι προϊσταμένες των δύο νηπιαγωγείων και τα μέλη του συλλόγου γονέων του σχολείου, και την ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δύο σχολικά συγκροτήματα, ξεκίνησαν  οι εργασίες συντήρησης των σχολικών κτιρίων των Μονοσπίτων και της Χαρίεσσας.

    Όπως μας υποσχέθηκαν οι δύο αντιδήμαρχοι, συντηρήθηκε μέρος της στέγης και καθαρίστηκαν οι υδρορροές και στα δύο σχολικά συγκροτήματα, τοποθετήθηκαν, με μέριμνα του συλλόγου γονέων και χρηματοδότηση του Αντιδήμαρχου Παιδείας, παγκάκια στην αυλή του σχολείου της Χαρίεσσας και συντηρήθηκαν τα ήδη υπάρχοντα του Νηπιαγωγείου. Επισκευάστηκαν ακόμη και τα πλακόστρωτα στις αυλές των δύο νηπιαγωγείων από συνεργείο του Δήμου. Ο πρόεδρος της κοινότητας  Χαρίεσσας κ. Σιδηρόπουλος  φρόντισε για την καθαριότητα και συντήρηση με χρήση αμμοβολής της πέτρινης επένδυσης στις βρύσες της αυλής του σχολείου της Χαρίεσσας και ο πρόεδρος της κοινότητας Μονοσπίτων κ Παπαδάκης για το κλάδεμα των δέντρων της αυλής του σχολείου στα Μονόσπιτα. Τέλος με την οικονομική βοήθεια του συλλόγου γονέων και τη συγχρηματοδότηση του σχολικού ταμείου, τοποθετήθηκε ντουλάπα στο νηπιαγωγείο Χαρίεσσας.

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δύο Αντιδημάρχους κ. Τριανταφύλλου και κ. Τζουβάρα, στους προέδρους των δύο κοινοτήτων κ. Σιδηρόπουλο και κ. Παπαδάκη για τις ενέργειές τους, καθώς και στο Δ. Σ. του συλλόγου γονέων, που βρίσκεται πάντα δίπλα μας στηρίζοντας το έργο μας. Ελπίζουμε στην εκπλήρωση των υποσχέσεών τους και την αποκατάσταση μελλοντικά και των άλλων κτιριακών αλλά και λειτουργικών προβλημάτων του σχολείου, όπως η συντήρηση του γηπέδου μπάσκετ.

Άλλωστε μόνο με τη συνεργασία όλων μας μπορούμε να οδηγηθούμε ευκολότερα στην επίτευξη του κοινού μας στόχου που είναι η προσφορά του καλύτερου δυνατού περιβάλλοντος εκπαίδευσης στους μαθητές μας.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου

 

 

 

 

 

 

 

Εργασίες συντήρησης των σχολικών χώρων