DSC_0256_resizedΤη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τόσο στο σχολικό κτίριο της Χαρίεσσας, όσο και σε αυτό στα Μονόσπιτα. Μαθητές, γονείς και δάσκαλοι έσμιξαν ξανά και οι αυλές γέμισαν φωνές, χαμόγελα και ευχές για την καινούρια χρονιά.

Ο Αγιασμός φέτος συνδυάστηκε και με τα εγκαίνια δυο νέων αιθουσών, Ολοημέρου και Πληροφορικής, στα Μονόσπιτα. Οι νέες αίθουσες, που θα βοηθήσουν ιδιαίτερα στη λειτουργία της σχολικής μονάδας, τοποθετήθηκαν και ανακαινίστηκαν με ενέργειες της Διεύθυνσης του Σχολείου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, της τοπικής Κοινότητας και φυσικά την αμέριστη οικονομική και ηθική στήριξη του Δήμου Νάουσας.

Παρών στον Αγιασμό, αλλά και στα εγκαίνια ήταν ο δήμαρχος Νάουσας, κ. Νίκος Κουτσογιάννης, ο Σχολικός Σύμβουλος, κ. Πέτρος Σταγιόπουλος, οι πρόεδροι των τοπικών Κοινοτήτων Μονοσπίτων και Χαρίεσσας, κ. Κώστας Μίλης και κ. Δημήτρης Σιδηρόπουλος αντίστοιχα.

 

DSC_0218_resized

DSC_0277_resized    DSC_0271_resized  DSC_0315_resized DSC_0305_resized DSC_0299_resized DSC_0290_resized DSC_0278_resized

Αγιασμός και εγκαίνια νέων αιθουσών!